Top

Over ons

Hallo allemaal,

nogmaals hartelijk welkom hier in mijn nieuwe webshop.
Mijn naam is Lilly Mazzarella en velen van u kennen mij (nog) van mijn webshop: You're Welcome ( www.yourewelcome.eu.com ) die op dit moment nog steeds actief is!

You're Welcome wordt niet opgeheven maar in een nieuw idee vereeuwigd ;o)

World of Embroidery is al lang geleden een idee van mij geweest en is toen ontstaan om het fenomeen: machinaal borduren.
Of het nu ging/gaat om een 1naalds/1 kops machine of een hele, lange rij machines, die binnen een paar uren/dagen tijd een massa aan borduurdesigns aangemaakt hebben, voor mij was en is het nog steeds zo fascinerend, dat ik om die reden zo'n 15 jaar geleden begonnen ben met het machinaal borduren, nadat ik zo'n 15 jaar met de hand geborduurd had.

Ik ben begonnen met een "Brother Snoopy machine" en had binen een mum van tijd van alles en nog wat met een borduurdesign van Snoopy voorzien ;o)
Ik had er ook direct de software PE-Design versie 3.5 (was toen alleen nog in Amerika te krijgen) het borduurprogramma Embird en de kaartenschrijver Pes2Card bij, zodat niets mij in de weg stond om volledig "los te slaan" in deze oh zo leuke "wereld".

En nou, dat heb ik dan ook gedaan hoor.
Hele nachten met allerlei mensen gesproken om maar zo snel mogelijk, zoveel mogelijk aan info's te verzamelen en uit te proberen, wat er maar mogelijk was.
En er was en is vreselijk veel te vinden op het internet, dus ik zat en zit nog steeds vaak nachtenlang achter de computer om allerlei items te bekijken.
Men leert werkelijk nooit uit ;o)

Ik ben toen al behoorlijk snel een "thuis-winkeltje" begonnen, heel klein maar die werd steeds groter en groter, omdat er steeds meer navraag kwam voor producten, die we allemaal kunnen gebruiken, als we ons dus bezighouden met het machinaal borduren ;o)
Eerst was het 1 klein kamertje, toen verhuisd naar een grotere kamer, ja, toen moest ik toch wel weer dat 1e kleine kamertje erbij hebben en ok, dan ook maar de derde kamer erbij ;o)

Ik heb toen een webshop gemaakt "You're Welcome", die ik met heel, veel plezier, vele jaren heb gehad maar die nu (en eigenlijk al heel, lang geleden!) gewoonweg niet meer up to date is en helemaal aangepast moest worden, zodat men ook direct via de site/shop zelf kan bestellen, zonder eerst weer contact (met mij) te moeten hebben.
En daarom ben ik nu heel hard bezig om dit nu aan te pakken en gebruik ik hiervoor de naam "World of Embroidery" zodat ik "You're Welcome" kan gebruiken voor een ander idee ;o)

Inmiddels ben ik enige machines verder, want ik heb nu nog mijn 2e machine en dat is de Brother SG 3000 en de 3e machine, de Brother PR600II
Allemaal vreselijk, fijne machines, waar ik met veel plezier mee werk.
Jammer genoeg heeft de dag geeen 48 uur, dat zou ik veel leuker vinden ;o),

Deze webshop zal (hopelijk) binnenkort, met alle producten die ik heb, gevuld zijn.
Nu is er nog maar een klein beginnetje gemaakt maar door tijdgebrek, laat het allemaal een beetje "op zich wachten", excuses hiervoor.
Wilt u werkelijk alles zien wat er in mijn sortiment te verkrijgen is, dan gelieve naar www.yourewelcome.eu.com te gaan en daar alles bekijken en als u iets wilt hebben, dan even contact met mij opnemen.

Bij vragen gewoon mailen naar worldofembroidery@gmx.com of bellen 0049 - 5924 - 783830 en ik probeer zo snel mogelijk terug te bellen/mailen ;o)

Vele groetjes van Lilly